You are here

Archief mededelingen

Mededeling datum bericht

Commentaarfase conceptrichtlijn Sikkelcelziekte 2017

Leden van de NVvH kunnen tot 9 september 2017 commentaar leveren op deze HOVON conceptrichtlijn. De conceptrichtlijn is per mail aan alle leden gestuurd en kan tevens op het besloten deel van deze website worden gedownload (na inloggen vindt u hier de conceptrichtlijn).

10 Aug 2017

Commentaarfase conceptrichtlijn Multipel Myeloom 2017

Leden van de NVvH kunnen tot 7 september 2017 commentaar leveren op deze HOVON conceptrichtlijn. De conceptrichtlijn is per mail aan alle leden gestuurd en kan tevens op het besloten deel van deze website worden gedownload (na inloggen vindt u hier de conceptrichtlijn).

08 Aug 2017

Commentaarfase conceptrichtlijn Folliculair Lymfoom 2017

Leden van de NVvH kunnen tot 31 augustus 2017 commentaar leveren op de conceptrichtlijn (HOVON). De conceptrichtlijn is per mail aan de leden gestuurd en kan tevens op het besloten deel van deze website worden gedownload (na inloggen vindt u hier de conceptrichtlijn).

01 Aug 2017

Tekort DepoCyte houdt aan

Het tekort aan DepoCyte (liposomaal cytarabine) houdt aan. Meer informatie hierover staat in de Direct Healthcare Professional Communication (DHPC) van 27 juni 2017.

29 Jun 2017

Inschrijving Klinische Dag NVvH gestart

Klinische Dag op donderdag 12 oktober 2017 van 9:00 - 16:00 uur in de Getrudiskapel te Utrecht.Ga naar inschrijving en informatie

28 Jun 2017

Herziene richtlijn CLL 2017 (HOVON)

Herziening (download) “Richtlijn Chronische Lymfatische Leukemie/ kleincellig lymfocytair lymfoom" (HOVON, 2017) .

22 Jun 2017

Biosimilars - herziening FMS standpunt & informatie EMA

Ingegeven door nieuwe wetenschappelijke informatie over het omzetten van biologische geneesmiddelen is de werkgroep Geneesmiddelen van de FMS Raad Kwaliteit, bezig met een herziening van het standpunt Biosimilars. De traceerbaarheid blijft een heikel punt. De NVvH heeft er wederom bij de FMS voor gepleit dit primair de verantwoordelijkheid van de apotheek te laten zijn, en dus niet van de voorschrijvend medisch specialist.

Meer informatie over het herziene standpunt en een informatiegids van de EMA vindt u hier...

08 Jun 2017

ASH Global Research Award (deadline 31 augustus 2017)

Via een Letter of Intent kunnen kandidaten voor de ASH Global Research Award bij de ASH worden aangemeld. "The ASH Global Research Award works to support future international scientific leaders, increase capacity, and nurture global collaboration amongst hematologist who are between the completion of training and the establishment of their independent careers." De volgende hematologische projecten kunnen meedingen: basic, translational, patient-oriented en outcomes-based research. Ook verzoeken voor training aan andere instituten, pilot studies, collaborative projects, etc. worden in overweging genomen. Details zijn te vinden op de ASH website (http://www.hematology.org/Global-Research.aspx ). Jonge hematologen komen in beginsel in aanmerking als zij ASH member zijn en niet langer dan 16 jaar geleden hun opleiding tot basisarts afrondden.

16 mei 2017

Commentaarfase conceptrichtlijn Chronische Lymfatische Leukemie/ kleincellig lymfocytair lymfoom

Leden van de NVvH kunnen tot 13 mei 2017 commentaar leveren op de conceptrichtlijn. De conceptrichtlijn is per mail aan de leden gestuurd en kan tevens op het besloten deel van deze website worden gedownload (inloggen noodzakelijk).

13 Apr 2017

Conceptrichtlijn Intensive care opname, behandeling en ontslag van de kritisch zieke hemato-oncologische patiënt (HOVON-NVIC)

Leden van de NVvH kunnen tot 12 mei 2017 commentaar leveren op de conceptrichtlijn. De conceptrichtlijn is per mail aan de leden gestuurd en kan tevens op het besloten deel van deze website worden gedownload (inloggen noodzakelijk).

12 Apr 2017

Pages