You are here

Agenda & mededelingen

 
Publicatie juni 2019 Horizonscan Geneesmiddelen is een feit 
bekijk het hier.
 

 

Registeren en declareren van behandelingen: hoe vraagt u een wijziging aan?
Bekijk het hier.
 

Welke ontwikkelingen dienen internist-hematologen echt mee te nemen vanuit de EHA? 

 
MEDtalks brengt uw leden graag op de hoogte middels 1 uur durende uitzending waarin Nederlandse Hematologen na de EHA terugblikken op hun persoonlijk congres-highlights. In deze uitzending discussiëren ze tevens over de klinische consequenties van de gepresenteerde ontwikkelingen. De focus ligt met name op hemato-oncologische ontwikkelingen zoals:
 
- multipel myeloom
- CLL
- CML
- lymfomen
 
Wat: EHA geaccrediteerde nascholing (uitzending)
Wanneer: donderdag 17 juni 2019 
Tijd: 20:30 - 21:30 uur. 
 
Meer informatie: www.medtalks.eu/eha2019
 

Format indienen patiënten

 
Naar aanleiding van verschillende vragen uit het veld is in overleg met de zorgverzekeraars (CieBAG) de werkwijze om een machtiging voor patiënten aan te vragen veranderd. Er kan een lijstje ingestuurd worden van patiënten per zorgverzekeraar. Onderaan deze pagina vindt u meer informatie en een format voor indienen.
 

 

EHA in ORANJE

Op donderdag 13 juni organiseert Springer Healthcare, onderdeel van Springer Nature, aan de vooravond van de EHA een zogenoemde EHA in ORANJE. Vier sprekers blikken vooruit op de EHA-dagen, welke resultaten worden waar verwacht? Waar moeten we op letten? Daarnaast delen zij Nederlandse data en voeren discussie met de zaal. De avond wordt gecombineerd met een maaltijd en zo is er voldoende tijd voor interactie met collega’s.

Meer informatie? kijk dan hier.


Vergoeding van lenalidomide in combinatie met dexamethason bij volwassen patiënten met multipel myeloom in maart en april 2019

Meer informatie? klik hier.

_________________________________________________________